PICKLEBALL PÅ ARBEJDSPLADSEN

Pickleball på arbejdspladsen

Pickleball som teambuilding eller firma aktivitet?
Pickleball er en sjov og dynamisk sport, der nemt kan bruges som en teambuilding-aktivitet for medarbejdere i enhver virksomhed. Pickleball giver mulighed for teamwork, sund konkurrence, motion og giver samtidig en sjov og afslappende pause fra arbejdet. Her er nogle ideer til, hvordan en virksomhed kunne bruge Pickleball som en teambuilding-aktivitet:

1. Arranger en Pickleball turnering: En Pickleball turnering kan være en sjov og konkurrencepræget teambuilding aktivitet for medarbejderne. Organiser en Pickleball turnering, hvor medarbejderne kan sætte deres færdigheder på prøve, konkurrere og samtidig hygge sig. Dette kan også give mulighed for, at medarbejderne og ledere kan konkurrere mod og med hinanden, hvilket forstærker båndet i virksomheden.

2. Tilmeld jer et hold i en lokal Pickleball forening: At deltage i en Pickleball forening, ligesom alle andre hold, er en god mulighed for at bringe teamspirit ind i virksomheden. Deltagelsen kan give medarbejderne en mulighed for at tage sportens karakteristika og spillestil på et højere niveau. Det ville også give mulighed for at forstærke samarbejdet i virksomheden og højne moralen.

3. Byg jeres egen Pickleball bane: En sjov og social teambuilding aktivitet kunne være at bygge virksomhedens egne Pickleball baner. Det at bygge Pickleball ​​baner, kan medvirke til at medarbejderne samarbejder bedre og samtidig give plads til fysiske aktiviteter.

4. Tilpas spillet til målgruppen: Pickleball kan spilles på forskellige niveauer, der gør det til en ideel aktivitet for medarbejdere på forskellige niveauer. Tilpas spillet ved at kombinere begyndere og mere erfarne spillere på det samme hold eller del medarbejdere i hold for at efterkomme deres egne niveauer.

5. Inkluder en god pause til snacks: Pickleball og snacks kan gå i hånd i hånd. Inkluder derfor en madpause med sunde snacks såsom frugt og grønt. Dette vil også give mulighed for at samarbejde med kollegaer og skabe vigtige relationer på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger.

Pickleball kan være en sjov og spændende måde for virksomheder at tilskynde til teambuilding og teamwork. Det kan også hjælpe med at forbedre båndene mellem medarbejdere og ledere og hjælpe virksomheder i at opbygge en sund og aktiv kultur. Med de rette faciliteter og værktøjer kan Pickleball give en anden tilgang i virksomhedens teambuilding-events.

Play Pickleball har gjort det nemt for arbejdspladserne at komme i gang med deres Pickleball eventyr. Vi sælger nemlig det komplette pickleball sæt, som gør det let for Jer at komme i gang med at spille på ingen tid. Sættet indeholder ALT hvad i skal bruge for at komme i gang: 4 Pickleball bat, 4 Pickleball bolde, 1 Pickleball net i officiel størrelse, 1 bånd til at afmærke banen, samt en taske til at bære det hele. Det tager ingen tid at sætte op eller tage ned igen.
Her finder i det komplette Pickleball sæt til arbejdspladsen.

Læs næste

Pickleball gave
Pickleball i sommerlejren