HVILKE BOLDE SPILLES DER MED I PICKLEBALL?

Er der forskel på bolde i Pickleball?

Pickleball er en amerikansk ketcher sport, hvor der spilles med en lidt anderledes bold end de traditionelle tennis- eller badmintonbolde. En Pickleball bold er lavet af solid og holdbar plastik, som er lidt mindre og lettere end en tennisbold, hvilket gør den til en god pasform til spillet. En Pickleball bold minder mest af alt om en floorball bold. Bolden er designet til at give spillerne optimal kontrol og hastighed, mens støjniveauet heller ikke er højt.

Indendørs Pickleball bold
En Indendørs Pickleball bold er naturligvis designet til at blive brugt på indendørs Pickleball baner. Pickleball bolde er særligt designet til at have en blødere tekstur, der giver den en bedre følelse og kontrol på en indendørs bane. En indendørs Pickleball bold er også lidt mindre end en udendørs bold, hvilket giver spillere mulighed for at justere deres spil med større præcision.
En indendørs pickleball bold har 26 huller.

Indendørs Pickleball bolde er beregnet til brug i gymnastiksale, idrætshaller og på andre indendørsbaner. De er blødere og lettere end udendørsbolde, hvilket gør dem mere kontrollérbare og bedre til at spille tæt på nettet. 

Udendørs Pickleball bold
En Udendørs Pickleball bold er designet til at blive brugt på udendørs Pickleball baner, og fungerer også på hårdere overflader. Bolden har en hårdere tekstur end indendørsbolden, og så den er også lidt større for bl.a. at give spillerne en større målsikkerhed.

Udendørs Pickleball bolde er også mere holdbare end indendørs bolde og kan modstå vind, sol og regn uden at sprænge eller miste formen. Dette gør den til et godt valg, hvis du træner eller spiller regelmæssigt udendørs.
En udendørs Pickleball bold har 40 huller, hvilket bl.a. er med til at reducere vindmodstanden som kan påvirke boldens retning.

De er designet til at modstå både varme og kulde temperaturer, såvel som blæst og regn. Disse egenskaber gør disse Pickleball bolde ideelle til udendørs Pickleball baner og kan også bruges på hårdere underlag. De er også ofte større og tungere end indendørs Pickleball bolde, hvilket giver en mere afbalanceret flyvetid, når du spiller i forskellige vejrforhold som f.eks. blæsevejr.

Når du sætter din Pickleball bane op i eksempelvis din have, eller i parken, fungerer din udendørs Pickleball bold også fint på en græsplæne, der er tæt slået.

Køb dine Pickleball bolde hos Play Pickleball. Vi sælger både til indendørs og udendørs brug når du skal spille Pickleball. Husk at vælge det rette udstyr - det gælder også når du skal vælge det rigtige Pickleball Bat.

Læs næste

Hvad er forskellen på Pickleball og Padel